Over Move in Freedom

Olle & Simone

Onze behandelaren

Simone is natuurgeneeskundig therapeute met specialisaties van o.a. homeopathie, fytotherapie, orthomoleculaire therapie, hormonen, vrouwenklachten (bijv. overgangs- of menstruatieklachten), fibromyalgie.

 

Daarnaast is Simone sinds 2009 gediplomeerd sportmasseuse. Haar opleiding sportmassage, stoelmassage en shiatsu heeft ze gevolgd bij Leffelaar te Amsterdam. Leffelaar is een vooraanstaand Instituut voor diverse massage- en therapeutenopleidingen. 

 

In 2010/2011 heeft zij tevens de verzorging gedaan van de Dames 1 van hockeyclub Qui Vive Uithoorn. 

Simone Wijnberg

Olle is personal trainer/coach/leraar met specialisaties als TOP Trainer Level A & B,  KettleBell Master en PowerSled Instructor. Daarnaast is hij meditatieleraar, massage- en Mylogenics specialist en Hormoon Coach (PHP) met extra een extra specialisatie in vrouwenklachten. 

Hij heeft een diploma in klassieke massage, shiatsu en reiki. Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in Mindful Based Cognitive Therapy (MBCT).

 

Olle geeft de volgende behandelingen: hormoon coaching, personal training, meditatie, angst en stress therapie, Mylogenics, ontspanningsmassage, sportmassage en shiatsu.

Olle den Boer