Archieven: Aanbevelingen

Klantaanbevelingen

Rohit Sharma

I had the Injury for quite some time in my left shoulder and visited “Move in Freedom” for the sport massage. The ambience was seren and peaceful. The whole experience was relaxing and I would say the pain the the shoulder subsided. Ofcourse I follow some shoulder massaging techniques he provided me later. I would …

Rohit Sharma Lees verder »

Dré db

Ik ben een paar keer gemasseerd. Er wordt de tijd genomen in een rustige en ontspannen omgeving. Een ontspannende massage of sportmassage is geen probleem. Ik werd snel van een kuitblessure afgeholpen.

Karin Könst

Iedere twee maanden kom ik bij Olle voor een shiatsu (drukpuntmassage) in combinatie met sportmassage en reiki. Zonder dat ik hoef te vertellen hoe het met mij gaat weet hij mij altijd de juiste behandeling te geven en ga ik weer volledig ontspannen de deur uit.

Esther van den Ende

Al een aantal jaar ga ik met enige regelmaat naar Simone. Haar behandelingen werken bij mij stress verlagend en zij heeft mij onlangs bijgestaan ivm een onverwacht medisch probleem in mijn knie. Ik kan haar zeker aanraden.

Cor Koolmoes

Ik ben een aantal keer bij Olle onder behandeling geweest, om van mijn sportblessures af te komen De behandeling is altijd met 200% inzet en ik kan een ieder aanraden om een massage bij hem te nemen . Tot nu toe heb ik geen kundiger handen gevonden.

Niki Harding

Reeds 10 jaar cliënt en naar volle tevredenheid ! Wat een top therapeut is Olle den Boer. Altijd bezig zijn kennis nog meer uit te breiden door het volgen van opleidingen en cursussen, een keiharde werker met een unieke feeling voor het vak! Voor mij bestaat er geen betere.

Wesley Strijker

Leuke les en de therapie-ballen werken prima. Zou het alleen meer thuis moeten gaan doen om alles los te houden i.p.v. als het vastzit de ballen te gebruiken.

Anne Rolf

Ik ben al een aantal jaar bij Olle voor massages en ik sta elke keer weer versteld over de kwaliteit van zijn werk. Ik ben een fanatieke sportster en heb helaas last van verschillende blessures. Olle weet altijd precies de pijn punten te raken zonder dat ik iets hoef te zeggen. Ik voel mij onwijs …

Anne Rolf Lees verder »

Nicoline van Beek

Met wat voor (sport) blessure ik ook aan kom, Olle weet altijd raad… !! Met zijn onuitputtelijke enthousiasme, geduld en kennis weet hij mij altijd weer mobieler te krijgen….

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00