Tarieven

Per 60 min. €65

Per 90 min. €85

Losse behandeling van 60 min.

€75

Pakket van 3 behandelingen van 60 min.:

€210

Pakket van 6 behandelingen van 60 min.:

€400

Het tarief voor het eerste consult is €125,–*, en is inclusief intake en zal anderhalf uur in beslag nemen. Je kunt hiervoor zelf een afspraak bij ons inplannen.

Het tarief voor een vervolgconsult is voor een uur  €85,–* en voor een half uur €65,–*. Deze kunnen wij alleen voor jou inboeken en zijn niet online te boeken.

Consulten zijn altijd exclusief de kosten voor eventuele onderzoeken,  supplementen, geneeskrachtige kruiden of homeopathische middelen. Aangezien wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NOAG en geregistreerd staan bij de ziektekostenverzekeraars als Aa Natuurgeneeskundig Therapeut, worden de consulten deels vergoed door de meeste aanvullende zorgverzekeringen. Vraag zelf even na bij jouw zorgverzekeraar. 

Om geregistreerd te mogen zijn als Aa  Natuurgeneeskundig Therapeut moet je in het bezit zijn van een Medische Basiskennis conform de plato eindtermen en dien je jaarlijks aan 40-uur bij/nascholing inclusief medische basiskennis te voldoen. Zo blijven wij altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen op medisch gebied en ben jij bij ons in vertrouwde handen. 

*Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

  • Personal Training/Revalidatie

30 min. €37,50 per uur. Vooral gebruikt voor Rehab/Revalidatie.
45 min. €52,50 per uur.
60 min. €67,50 per uur.
90 min. €90,00 per uur.

  • Het Body Optimum programma:

Voor het Body Optimum Programma is de keus vanaf 2x trainen per week. Het advies is minimaal 3x per week te trainen en afhankelijk van het doel de sport specifieke wens maximaal 6x per week. Er wordt per 4 weken gepland en gefactureerd met de bovenstaande tarieven.
Er wordt per 4 weken gepland en gefactureerd met onderstaande tarieven.

Privé trainingen 1 op 1 zijn €75,- inclusief btw per uur.

Small group van 2 personen is €37,50 per uur per persoon.
Small group van 3 personen is €25,- per uur per persoon.
Small group van 4 personen is €18,75 per uur per persoon.

Binnen het Body Optimum programma krijgt u altijd 10% korting op alle supplementen (zie ook onze webshop).

  • Losse meting hormoon coaching: €80

Lifestyle coaching:

Lifestyle coaching bieden wij aan op aanvraag. Ben je geïnteresseerd? Laat je gegevens achter op onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

In het geval van onze cursussen/workshops: soms geven we een aparte, voor iedereen toegankelijke cursus/workshop. Dit vermelden we tijdig op onze website. Hierbij zullen we ook het tarief vermelden. Wil jij op de hoogte gehouden van wanneer onze eerstvolgende cursus/workshop plaatsvindt? Laat je gegevens achter op onderstaand formulier. We laten het je weten als onze eerstvolgende cursus/workshop gepland staat.

Geïnteresseerd in een online consult? Neem dan contact met ons op via info@moveinfreedom.com of bel direct naar 0297-563811.

Move in Freedom. Expand your Mental & Physical Balance

Bertram 54, 1422 SC Uithoorn

Tel: +31(0)297 56 38 11

E: info@moveinfreedom.com 

WWW: moveinfreedom.com

Copyright© 2020 Alle rechten voorbehouden aan ‘Move in Freedom’

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00
%d bloggers liken dit: