Sportmassage

Ben je toe aan een lichamelijke reset EN HOUD JE VAN EEN STEVIGE MASSAGE?

Sportmassage

Een goede massage geeft weer nieuwe energie om het drukke leven goed aan te kunnen.

We Solve Real Problems

Sportmassage

Sportmassage

Ben jij toe aan een lichamelijke reset en houd je van een stevige massage? Boek dan hier een Sportmassage!

Een goede Sportmassage geeft weer nieuwe energie om het drukke leven goed aan te kunnen. Je hoeft echt geen topsporter te zijn of op een recreatieve manier met sport bezig te zijn. Ook al sport je helemaal niet is een Sportmassage nog steeds een uitermate geschikte behandelmethode. Denk eens aan al het vele zitten dat we tegenwoordig doen, op kantoor, school en/of thuis, waardoor de doorbloeding en lymfedoorstroming worden gestagneerd. Alleen al hierdoor ontstaan er legio aan klachten en problemen in ons lichaam en geest.

Sportmassage is o.a. bedoeld om de bloeddoorstroming van de spieren, pezen, lymfe en huid te bevorderen, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Tevens wordt het gebruikt om spieren en pezen te verlossen van knopen en/of verklevingen in het bindweefsel los te maken. Hierbij maken wij gebruik van effleurages, knedingen, bindweefselmassage, deep tissue en/of triggerpoint massage technieken. 

Preventief is massage altijd het beste maar het oplossen van blessures en klachten is een veel voorkomende rede voor een massage. Sportmassage helpt niet alleen het lichaam en de spieren maar ook de geest te ontspannen, waardoor er een hoop stress weggenomen wordt.

Sportmassage is uitermate geschikt voor blessures en klachten zoals o.a.:  stress, hoofdpijn, nekklachten, (onder-)rugpijn, tennis en/of golfelleboog, pijnlijke en/of stramme spieren en of gewrichten zoals de heupen-, (frozen shoulder) schouder-  en knieklachten.

Veel van onze cliënten komen tevens voor onderhoud van hun lichaam bij ons voor een massage. Vaak zijn er al kleine pijntjes die men pas opmerkt tijdens de massagebehandeling waarvan de cliënt zich nog niet bewust was. Dit zijn dysfuncties die latent een blessure en/of ongemak kunnen veroorzaken als deze niet worden verholpen.

Massage draagt bij aan jouw lichaamsbewustzijn. Hierdoor ervaar je meer contact met jezelf en zit je dus beter in je vel en heb je minder kans op lichamelijke problemen.

De mogelijkheden voor de sportmassage behandelingen zijn:

60 min.

90 min.

 

Onze behandelaars

Simone Wijnberg

Mariska Broekhuizen

Olle den Boer

Move in Freedom. Expand your Mental & Physical Balance

Bertram 54, 1422 SC Uithoorn 

Tel: +31(0)297 56 38 11

E: info@moveinfreedom.com 

WWW: moveinfreedom.com

Copyright© 2020 Alle rechten voorbehouden aan ‘Move in Freedom’

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00