Progressief, veilig en op resultaat trainen is een kunst!

Een belangrijke factor met betrekking tot het trainen is natuurlijk het resultaat. Gek genoeg zien we tegenwoordig dat het merendeel van de mensen niet tevreden is over het resultaat van hun inspanningen. 

Wat is hier de oorzaak van?

 • Veelal is het er niet een concreet en haalbaar doel bepaald
 • Of helemaal geen doel bepaald
 • Het verkeerde trainingsprogramma gebruikt
 • Niet met de juiste focus en intensiteit gewerkt
Train voor resultaat, het gewenste resultaat.

"Train for results, not to impress"

Overload Worldwide

Trainer/Coach

Er wordt getraind en les gegeven volgens het Overload Worldwide Principle welke de nieuwe standaard in de wereld van fysieke training is. Daarnaast geïnspireerd door OPEX (James Fitzgerald), Mobility WOD (Kelly Starrett), FBB (Marcus Filly).

Trainer is gecertificeerd:

 • T.O.P. Trainer level A & B
 • Personal Hormonal Profiler
 • Mylogenics Advanced Practitioner
 • Powersled Instructor
 • KettleBell Master Instructor

Een goede trainer zorgt volgens ons consequent voor; 

 • een optimale uitvoering van de oefening 
 • het op tijd aanpassen van de trainingsvariabelen 
 • motiveert door educatie en inzichten

“Trainen met een slechte uitvoering, is jezelf in een slechte vorm trainen!”

Move in Freedom staat voor balans in de ruimste zin van het woord. Er dient een balans te zijn tussen het mentale en fysieke. Lichaam en geest zijn immers één unit.

Door je lichaam de juiste prikkel te geven zal het zich positief aanpassen oftewel een positieve adaptatie / super compensatie ondergaan. 

“Soepel, Stabiel & Sterk is het juiste werk!”

Welke leeftijd je ook hebt en welk doel je ook ambieert, wij kunnen je helpen dit te behalen!

Binnen het “Body Optimum Program” brengen wij zowel voeding, leefstijl, hormonaal balance en het optimaal functioneren van het lichaam bij elkaar. Een volledig fysiek pakket op maat! 

Er wordt getraind en les gegeven volgens het Overload Worldwide Principle welke de nieuwe standaard in de wereld van fysieke training is. 

“Let’s move better, feel fit and look good!”

Naast de Personal Training bieden wij ook een totaal fysiek pakket met het Body Optimum Programma.

Body Optimum Program

Het Body Optimum Program is een volledig fysiek programma geoptimaliseerd aan jouw specifieke doel! 

Het programma maakt m.b.t. de training o.a. gebruik van het The Overload Principle (T.O.P.), Medische Fitness, Functionele Body Building en is een volledig fysieke methode gericht op resultaat. 

Zonder doel kan er geen strategie bepaald worden en zonder te meten kun je de werkelijke progressie niet weten.

Hoe werkt het?

Na het intake gesprek, waar wij het doel en de trainingssessies bepalen alsmede de dagen en tijden afspreken, gaan we beginnen. 

Het programma begint met een BaseLine test. Deze BaseLine test geeft de verhouding weer tussen sterke en zwakke punten. De zwakkere punten worden uiteraard eerst gebalanceerd om blessures te voorkomen en om optimale output te kunnen leveren. Bij eventuele dysfuncties of verstoord bewegingspatronen in het lichaam door bijv. verklevingen en/of neurologische blokkades, wordt er middels de Mylogenics methode behandeld tot deze ver genoeg zijn opgelost om op verantwoordelijke wijze te kunnen trainen. 

Indien gewenst wordt er een meting van jouw Hormoon Profiel verricht via de Personal Hormonal Profiling methode Uit deze meting komt een advies die natuurlijk alleen werkt als deze wordt nageleefd. 

De adviezen hebben niet alleen betrekking op leefstijl en voeding maar ook de missing link, hoe en wat te trainen.  Door middel van de juiste parameters m.b.t. de training, kunnen we de grote key-hormonen positief beïnvloeden. Dit geeft werkelijk grote positieve gevolgen voor je fysiek, gedrag, gevoel en natuurlijk je doel!   

Wat is Overload Worldwide

Lees de blog voor meer informatie

AAN-/VRAAG