Over ons

Onze behandelaren:

Simone Wijnberg:

Simone is natuurgeneeskundig therapeute met specialisaties van o.a. homeopathie, fytotherapie, orthomoleculaire therapie, hormonen, vrouwenklachten (bijv. overgangs- of menstruatieklachten), fibromyalgie. Daarnaast is Simone sinds 2009 gediplomeerd sportmasseuse. Haar opleiding sportmassage, stoelmassage en shiatsu heeft ze gevolgd bij Leffelaar te Amsterdam. Leffelaar is een vooraanstaand Instituut voor diverse massage- en therapeutenopleidingen. In 2010/2011 heeft zij tevens de verzorging gedaan van de Dames 1 van hockeyclub Qui Vive Uithoorn. 

Simone geeft de volgende behandelingen: natuurgeneeskundige therapie, sportmassage en shiatsu.

 

 

 

Olle den Boer (Shunyata Ishaya):

Olle is personal trainer/coach/leraar met specialisaties als TOP Trainer Level A & B,  KettleBell Master en PowerSled Instructor. Daarnaast is hij meditatieleraar, massage- en Mylogenics specialist en Hormoon Coach (PHP) met extra een extra specialisatie in vrouwenklachten. Hij heeft een diploma in klassieke massage, shiatsu en reiki. Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in Mindful Based Cognitive Therapy (MBCT).

 

Olle geeft de volgende behandelingen: hormoon coaching, personal training, meditatie, angst en stress therapieMylogenicsontspanningsmassagesportmassage en shiatsu.

Mariska Broekhuizen:

“Uit eigen ervaring ontdekte ik hoe fijn een massage kan zijn. Mijn interesse maakte dat ik verschillende opleidingen ben gaan volgen en ervaringen heb opgedaan.”

Mariska’s specialiteiten zijn: mama massage (voor alle vrouwen die ondersteuning willen bij het herstel na een zwangerschap) en ontspanningsmassage (waar de ontspannende gezichtsmassage en/of voetmassage desgewenst een onderdeel van kan zijn). Ook heeft Mariska veel ervaring met het masseren van kinderen.

Mariska geeft de volgende behandelingen: ontspanningsmassagesportmassage en zwangerschapsmassage.

Over Move in Freedom

Olle den Boer en Simone Wijnberg zijn samen het bedrijf Move in Freedom gestart. Nadat ze in 2011 hun beide massagepraktijken samengevoegd hadden in Sportmassage Uithoorn, hebben zij hun interesses in het onderwerp gezondheid verbreed. Daarmee zijn ze een blog gestart via Good4UGoods. Eind 2019 hebben zij de volgende stap en samen gezondheidscentrum Move in Freedom opgericht.

Iedereen verwacht iets anders van het leven. Daarom stellen we allemaal andere doelen, ook met betrekking op onze gezondheid. Het onderwerp gezondheid is dan ook heel persoonlijk. Wij willen samen met jou op zoek gaan naar wat gezondheid voor jou betekent, zodat je lekkerder, fitter en gezonder in het leven kan staan.

Gezondheid is niet één ding op zich. Je koopt het niet even snel in de supermarkt. Het heeft met verschillende dingen in jouw lijf te maken: wat je eet, hoe je slaapt, hoe je beweegt, en de connectie die jij met je lijf voelt. Onze visie is dat dit allemaal in balans moeten zijn om je écht fit en gezond te voelen. Ons doel is om samen die balans op te zoeken. En dat ga je merken: want een gezond lichaam is een gezonde mind!(

Move in Freedom. Expand your Mental & Physical Balance

Bertram 54, 1422 SC Uithoorn

Tel: +31(0)297 56 38 11

E: info@moveinfreedom.com 

WWW: moveinfreedom.com

Copyright© 2020 Alle rechten voorbehouden aan ‘Move in Freedom’

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00
%d bloggers liken dit: