Over Ons

MOVE IN FREEDOM EXPAND YOUR MENTAL & PHYSICAL BALANCE

Over Ons

Gezondheidscentrum Move in Freedom

We Solve Real Problems

Over Ons

Simone Wijnberg en Olle den Boer hebben elkaar ontmoet via de opleiding Shiatsu in 2009. In 2011 hebben wij onze praktijken samengevoegd in Sportmassage Uithoorn. Door onze gezamenlijke interesse in gezondheid en alle vragen die wij de afgelopen jaren hebben gehad zijn wij eind 2011 een Blog via Good4UGoods begonnen. 

Eind 2019 zijn hebben wij de volgende stap genomen en zijn wij nu een Gezondheidscentrum Move in Freedom.

Ons doel is om mensen te helpen zich zo goed mogelijk te voelen.

 

 

Wie zijn wij

Simone Wijnberg

We Solve Real Problems

Simone

Simone Wijnberg

Natuurgeneeskundig Therapeute met specialisaties van o.a. Homeopathie, Fytotherapie, Orthomoleculaire Therapie, Hormonen, Vrouwenklachten, Fibromyalgie en Massage Specialist.

Sinds 2009 is Simone gediplomeerd Sportmasseuse. Haar opleiding Sportmassage, Stoelmassage en Shiatsu heb ik gevolgd bij Leffelaar te Amsterdam.

Leffelaar is een vooraanstaand Instituut voor diverse Massage-/Therapeuten opleidingen.

In 2010/2011 heeft zij tevens de verzorging gedaan van de Hockey Dames 1 van Qui Vive. 

Vanaf 2018 is zij “Natuurgeneeskundige Therapeut” en kunnen mensen ook bij haar terecht voor vragen op het gebied van hun gezondheid. 

 

Olle den Boer

We Solve Real Problems

Olle den boer (Shunyata Ishaya)

Olle den Boer (Shunyata Ishaya)

Personal Trainer/Coach/Leraar met specialisaties als TOP Trainer Level A & B – KettleBell Master & PowerSled Instructor – Meditatie Leraar -Massage & Mylogenics Specialist – Hormonal Profiler met extra Specialisatie Vrouwenklachten.

 

 Olle is gecertificeerd;
– Personal Trainer T.O.P. Trainer level A & B.
– Powersled Instructor
– Master Kettlebell Instructor  
– Mylogenics Prectitioner 
– Personal Hormonal Profiler
– Meditation Teacher 
– Mindful Based Cognitive 
– Therapy Therapist (MBCT)
– Klassieke Masseur
– Kayotima Shiatsu behandelaar

– Shambhala Reiki Master

Olle’s carrière in een flits;

Daarnaast is mijn interesse vanaf 2000 m.b.t. voeding en supplementatie ook een in mijn professionele leven een grote rol gaan spelen.

Sinds 2008 heb ik een massage praktijk en vanaf 2011 ben ik samengegaan met mijn partner onder de naam Sportmassage Uithoorn.

De opleidingen klassieke massage en shiatsu heb ik gevolgd bij “Leffelaar Opleidingen” te Amsterdam.

In 2010 heb ik een meditatie opleiding gevolgd bij The Bright Path. Hiervoor heb ik een halfjaar in Spanje intensief gemediteerd en gestudeerd. Sinds 2011 ben ik één van de meditatieleraren @The Bright Path.

Sinds 2017 geef ik Kross Power (CrossFit) training bij TIM’Z GYM in Uithoorn.

Vanaf 2018 ben ik door Overload Worldwide gecertificeerd T.O.P. Trainer Level A & B, Personal Hormonal Profiler en Mylogenics Practisoner (Als Mylogenics Practitioner heb je alle onderdelen behaald; Activation, Release, Rehab & Advanced).

Door mijn Sport en Massage achtergrond ben ik in 2015, mede door de pioniers, Jill Miller, Kelly Starrett en Eric Jeff, nog meer geïnteresseerd geraakt in triggerpoint- en fascia therapieën. Hierdoor ben ik uiteindelijk het “Overload Worldwide Entire Program” gaan volgen. Dit is een zeer effectieve en brede opleiding waardoor ik alle skills die ik heb geleerd nog beter kan inzetten voor mijn cliënten.

 

Shunyata Ishaya

“Bright Path leraren in Ishaya’s Ascension Meditatie”

Ik ben één van de Nederlandse Leraren van de Meditatie Methode “Ishayas’ Ascension”.

Natuurlijk krijg ik vaak de vraag waarom ik een monnik ben en “Shunyata Ishaya” heet. Toen ik Ishayas’ Ascension ontdekte raakte het een diepe herkenning in mij en greep de eenvoud en diepgang hiervan mij meteen aan. Hierdoor ben ik in 2010 een halfjaar naar Spanje gegaan om daar de opleiding “The Mastery of The Self” te volgen. Vanaf 2011 ben ik bevoegd om les te geven in de Meditatie vorm Ishayas’ Ascension, zoals onderwezen door The Ishayas of The Bright Path.

Het Monnikschap heeft met mijn intentie en toewijding te maken, niet met een hiërarchische functie of religie. Als Ishaya Monnik heb ik mijn beloftes gedaan om mezelf volledig over te geven aan de stilte, aan de puurheid in mijzelf en in de wereld. Dit is een voortdurend proces van ontdekken en ervaren. Zo ben en blijf ik altijd een student van de grootste leraar, de stilte.

Als Ishaya Monnik heb ik de Sanskriet naam “Shunyata” gekregen.

Sanskriet is een vibrationele taal d.w.z. dat de klanken die zij gebruiken overeenstemmen met de vibratie van hetgeen waarnaar verwezen wordt. Als wij koe zeggen is het een bedacht woord maar in het Sanskriet is het woord opgebouwd uit de vibratie zoals een koe is.

De namen die wij krijgen vertegenwoordigen dan ook onze ware essentie. In mijn geval is dat “Shunyata” wat: Heer van de stilte, Heer van de Ascendent, Heer van het ware zelf, betekent.

 

Aline Onnes

We Solve Real Problems

Aline Onnes

Aline Onnes is vanaf 2015 actief als professioneel masseuse. Zij heeft gewerkt in vijfsterrenhotels, in haar eigen massagepraktijk en als stoelmasseuse bij diverse bedrijven.

Zij heeft verschillende opleidingen gevolgd bij Esoterra in Bilthoven, waaronder de beroepsopleiding massage, stoelmassage en zwangerschapsmassage. Ook heeft zij ervaring met het geven van klacht gerichte massages, deep tissue en ontspanningsmassages.

Vanaf 2018 verzorg zij eerst via onze eerdere bedrijfsnaam Sportmassage Uithoorn massages en is zij te boeken in ons online afspraken systeem.

Onze cliënten zijn erg enthousiast over haar werk.

 

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 08:00 to 18:00