Over Ons

MOVE IN FREEDOM
EXPAND YOUR MENTAL & PHYSICAL BALANCE

Over Ons

Gezondheidscentrum Move in Freedom

We Solve Real Problems

Over Ons

Olle den Boer en Simone Wijnberg zijn samen de Vennoten van de V.O.F. Move in Freedom.
Zij hebben elkaar ontmoet via de opleiding Shiatsu in 2009 en hebben in 2011 hun massagepraktijken samengevoegd in Sportmassage Uithoorn. Door hun gezamenlijke interesse in gezondheid en alle vragen die zij in de lopen van de jaren kregen, hebben zij eind 2011 een Blog gestart via Good4UGoods. Eind 2019 hebben zij de volgende stap genomen met dit Gezondheidscentrum Move in Freedom.

Wat een individu van het leven verwachten en de doelen die hij/zij wil bereiken is bij iedereen anders. Dit betekent ook dat het onderwerp gezondheid heel persoonlijk is, desalniettemin bestaan er wel zoiets als een algemene gezondheid en die zou je minimaal willen bezitten om een fijn leven te kunnen leiden.

Gezondheid bestaat uit verschillende facetten zoals o.a.: voeding, slaap (rust), beweging en connectie. Wij beseffen ons heel goed dat deze zaken in balans moeten zijn om echt fit en gezond te zijn. Ons doel is om te helpen een zo volledig mogelijk balans te creëren en eenieder weer het heft in eigen handen te geven.

 

Onze behandelaars:

We Solve Real Problems

Simone

Simone Wijnberg

Natuurgeneeskundig Therapeute met specialisaties van o.a. Homeopathie, Fytotherapie, Orthomoleculaire Therapie, Hormonen, Vrouwenklachten, Fibromyalgie en Massage Specialist.

Sinds 2009 is Simone gediplomeerd Sportmasseuse. Haar opleiding Sportmassage, Stoelmassage en Shiatsu heb ik gevolgd bij Leffelaar te Amsterdam.

Leffelaar is een vooraanstaand Instituut voor diverse Massage-/Therapeuten opleidingen.

In 2010/2011 heeft zij tevens de verzorging gedaan van de Hockey Dames 1 van Qui Vive. 

Vanaf 2018 is zij “Natuurgeneeskundige Therapeut” en kunnen mensen ook bij haar terecht voor vragen op het gebied van hun gezondheid. 

 

Simone Wijnberg

We Solve Real Problems

Olle den boer (Shunyata Ishaya)

Olle den Boer (Shunyata Ishaya)

Personal Trainer/Coach/Leraar met specialisaties als TOP Trainer Level A & B – KettleBell Master & PowerSled Instructor – Meditatie Leraar -Massage & Mylogenics Specialist – Hormonal Profiler met extra Specialisatie Vrouwenklachten.

Olle is gecertificeerd;

– Personal Trainer 
– T.O.P. Trainer level A & B
– Powersled Instructor
– Master Kettlebell Instructor  
– Mylogenics Prectitioner 
– Personal Hormonal Profiler
– Meditation Teacher (The Bright Path)
– Mindful Based Cognitive 
– Therapy Therapist (MBCT)
– Klassieke Masseur
– Kayotima Shiatsu behandelaar

– Shambhala Reiki Master

 

Olle den Boer

We Solve Real Problems

Mariska Broekhuizen

Uit eigen ervaring ontdekt ik hoe fijn een massage kan zijn. Mijn interesse maakte dat ik verschillende opleidingen ben gaan volgen en ervaringen heb opgedaan.

Mijn Specialiteiten zijn:

Mama massage 

Mama massage is voor alle vrouwen die ondersteuning willen bij het herstel na een zwangerschap.

Ontspanningsmassage waar de ontspannende gezichtsmassage en/of voetmassage desgewenst een onderdeel van kan zijn.

Ook veel ervaring met het masseren van kinderen.

Dorn-methode en Breuss-massage.

De Dorn-methode is een zachte wervel en gewrichtsbehandeling. Ze kan gebruikt worden bij ziektes, die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom. De Dorn-methode is vrij van ongewenste bijwerkingen, ongevaarlijk maar zeer werkzaam. En er wordt gewerkt zonder medicijnen.

Breuss-massage

De Dornbehandeling kan worden afgesloten met de heerlijke Breuss-wervelmassage. Soms is het beter om deze massage voorafgaand aan de Dornbehandeling te geven om de rug wat losser te maken. De Breuss-massage is een fijngevoelige, energetisch handmatige rugmassage, die psychische energetische en lichamelijke blokkades kan oplossen. Je kunt er veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias en hernia ongevaarlijk en succesvol mee behandelen. 

Mariska Broekhuizen

Move in Freedom. Expand your Mental & Physical Balance

Bertram 54, 1422 SC Uithoorn 

Tel: +31(0)297 56 38 11

E: info@moveinfreedom.com 

WWW: moveinfreedom.com

Copyright© 2020 Alle rechten voorbehouden aan ‘Move in Freedom’

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00