Natuurgeneeskundige Therapie

NATUURGENEESKUNDIGE THERAPIE IS GESCHIKT VOOR IEDEREEN DIE VITAAL WILT ZIJN!

Natuurgeneeskundige Therapie

specialisaties van o.a. Homeopathie, Fytotherapie, Orthomoleculaire Therapie, Hormonen, Vrouwenklachten, Fibromyalgie en Massage Specialist

We Solve Real Problems

Natuurgeneeskundige Therapie

Natuurgeneeskundige Therapie

 

Simone Wijnberg (Alias: Natuurlijk Simone) is een Natuurgeneeskundig Therapeut met een Medische Basiskennis voltooid volgens Plato eindtermen/CPION geaccrediteerd. Hiermee mag zij zich een klasse A Therapeut noemen.

Simone is op alle drie de verschillende Natuurgeneeskundig principes afgestudeerd. Deze drie principes zijn Homeopathie (behandeling middels potentieringen en verdunningen), Fytotherapie (oftewel kruidengeneeskunde) en Orthomoleculaire Therapie (behandelingen met voedingsstoffen en supplementen).  

Hierdoor is zij in staat om diverse behandelwijze bij haar patiënten toe te passen welke het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleren en zo het lichaam helpen te herstellen en/of te genezen. 

Als Natuurgeneeskundig Therapeut kijkt Simone bij haar behandeling naar de gehele mens. Met deze holistische manier van kijken wordt er geen onderscheid gemaakt tussen lichaam en geest, want als volledig mens zijn deze namelijk één.

Alternatieve of complementaire geneeswijzen kunnen een goede aanvulling zijn op de reguliere geneeskunde.  Hierbij zal er altijd rekening gehouden moeten worden tussen de wisselwerking van het gecombineerde gebruik van reguliere en alternatieve geneesmiddelen.

Natuurlijk Simone heeft buiten de hierboven genoemde Natuurgeneeskundig principes nog extra specialisaties waaronder: Hormoon Therapie met een verdieping m.b.t. vrouwenklachten, Fibromyalgie en is Massage Specialist.

 
Eerste consult is met intake en duurt 90 minuten. Vervolg afspraken zullen aan het einde van de sessie in dien noodzakelijk in overleg ingeboekt worden.

 

De mogelijke behandelingen:

90 min.

  

Onze behandelaar

Simone Wijnberg

Move in Freedom. Expand your Mental & Physical Balance

Bertram 54, 1422 SC Uithoorn 

Tel: +31(0)297 56 38 11

E: info@moveinfreedom.com 

WWW: moveinfreedom.com

Copyright© 2020 Alle rechten voorbehouden aan ‘Move in Freedom’

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00