Mylogenics

“Instant Muscle Enhancement Techniques”

We improve function!

De Mylogenics™ methodiek is gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering en is dus gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Bij deze nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal. 

 

Met behulp van Mylogenics™ spoor je binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van de cliënt op. 

Diverse specifieke testprotocollen, zoals kracht-, lengte- en subtiele provocatie testen, helpen bij het creëren van een nauwkeurig beeld van het functioneren van de cliënt. 

 

Met Mylogenics™ kun je zwakke schakels direct versterken, verklevingen in of tussen spier-, pees- en zenuwweefsel verhelpen en een doelgericht trainingsschema maken of een bestaand schema effectief aanpassen.

 

Word je beperkt door een blessure in je training of heb je al jarenlang klachten? 

Dan zou je eens kunnen overwegen om deze nieuwe methode een kans te geven. 

Be surprised!

"A doctor who prescribes an identical treatment for an identical illness in two individuals and expects an identical result may be properly classified as a social menace"

Lin Yutang
Mylogenics Practitioner

AAN-/VRAAG