Mylogenics Practitioner

Dysfuncties m.b.t. je biomechanica OF last van EEN PLATEAU in je sportprestatie?

Mylogenics

“Instant Muscle Enhancement Techniques”

We improve function!

We Solve Real Problems

Mylogenics

Mylogenics

Bewegingsbeperkingen, verkeerd bewegingspatroon, verklevingen en/of neurologische blokkades? Zit je op een on door breekbaar plateau? Ervaar je zwakkte of ongemakken tijdens bepaalde oefeningen? Heb je moeite om een goede houding aan te houden? Boek dan een Mylogenics behandeling!
 
Mylogenics “Instant Muscle Enhancement Techniques”. Het doel is functie verbetering en we verwachten snel resultaat, hoe klein of groot dan ook. Alhoewel het niet redelijk is als iemand al jaren last heeft te verwachten dat dit in 1 behandeling verholpen is. Laat je verbazen want snel en leerzaam is het zeker.
 
Als we een oorzaak hebben gevonden is het werk om deze structuur weer optimaal te gebruiken door de beweging op de juiste manier te trainen. Door de juiste oefening te kiezen, te activeren en de stabiliteit te verhogen zal ook de mobiliteit verbeteren waardoor het bewegingsapparaat weer zijn normale functie zal aannemen.
 
De Mylogenics™ methodiek is gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering. Mylogenics is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. 
 
Bij deze nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal. Met behulp van Mylogenics™ spoor je binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van de cliënt op. 
 
Diverse specifieke testprotocollen, zoals kracht-, lengte- en subtiele provocatie testen, helpen bij het creëren van een nauwkeurig beeld van het functioneren van de cliënt. 
 
Met Mylogenics™ kun je zwakke schakels direct versterken, verklevingen in of tussen spier-, pees- en zenuwweefsel verhelpen en een doelgericht trainingsschema maken of een bestaand schema effectief aanpassen omwille van herstel en/of echte revalidatie.
 
Word je beperkt door een blessure in je training of heb je al jarenlang klachten? 
Dan zou je eens kunnen overwegen om deze nieuwe methode een kans te geven. Be surprised!
 
De mogelijkheden voor een mylogenics behandelingen zijn: 
 
60 min.
90 min.

"A doctor who prescribes an identical treatment for an identical illness in two individuals and expects an identical result may be properly classified as a social menace"

Lin Yutang

Onze behandelaar

Olle den Boer

Kijkje nemen op de officiële website van Mylogenics

Move in Freedom. Expand your Mental & Physical Balance

Bertram 54, 1422 SC Uithoorn 

Tel: +31(0)297 56 38 11

E: info@moveinfreedom.com 

WWW: moveinfreedom.com

Copyright© 2020 Alle rechten voorbehouden aan ‘Move in Freedom’

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00