Kayotima Shiatsu

Ben je toe aan een energetische reset?

Kayotima Shiatsu

Is een Japanse massagetechniek, waarbij men veel gebruik maakt van de duimen.

We Solve Real Problems

Kayotima Shiatsu

Kayotima Shiatsu

Ben je toe aan een volledige energetische reset? Boek dan hier een Kayotima® Shiatsu?

Wat is Shiatsu nu eigelijk?

Shiatsu betekent “vinger- of duimdruk’. De Shiatsu-techniek is een Japanse massagetechniek die wordt uitgevoerd d.m.v. het uitoefenen van druk met de duimen op specifieke delen/punten op het lichaam, met als doel het corrigeren van de balans van het energetische lichaam en voor het verbeteren of onderhouden van de lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

Shiatsu is een zeer complete massage methode. De behandeling volgens Kayotima® Shiatsu is gericht op zowel botten, pezen, spieren, bloedvaten, lymfevaten, zenuwstelsel, meridianen alsmede de psyche.

Voor wie? 

Deze massage wordt vooral aanbevolen bij stressklachten en kan een verlichtende uitwerking hebben op o.a. spanningshoofdpijn, migraine, doorbloedingsproblemen, spijsverteringsproblemen, spier- en gewrichtsklachten zoals stijfheid in de schouders en nek. Maar kan ook zeer goed gebruikt worden ter preventie van het ontstaan van uiteenlopende klachten, of puur voor ontspanning. 

Bij Shiatsu kan er door loszittende kleding heen behandeld worden wat dit een toegankelijkere massage methode maakt voor sommige mensen. 

De Shiatsu massage is tevens sterk aan te raden voor mensen met huidallergieën doordat er bij deze massage niet met olie gewerkt wordt. 

De behandeling wordt gewoonlijk niet gegeven aan vrouwen tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. Als je zwanger bent of dit vermoedt meld dit dan altijd aan de behandelaar zodat wij hier rekening mee kunnen houden!

De massage 

Tijdens de massage ligt u bij ons op een massagetafel i.p.v. op de vloer. Om tot totale ontspanning te kunnen komen, zal er tijdens de massage het liefst geen gesprek worden gevoerd. U kunt uiteraard altijd tijdens de massage vragen stellen en/of opmerkingen maken.

Shiatsu kan zowel gegeven worden over makkelijk zittende kleding heen, als direct op de huid. Direct op de huid heeft bij ons de voorkeur doordat er veel informatie aan de huid af te lezen is. Uiteraard ben u volledig toegedekt met handdoeken tijdens de behandeling.

Voor het bereiken van optimaal resultaat duurt een behandeling minimaal een uur echter is anderhalf uur veel vollediger.

Indien nodig, kan er een combinatie gemaakt worden van shiatsu- en sportmassage. 

De mogelijkheden voor een shiatsu massage behandelingen zijn: 

60 min.

90 min.

 

Onze behandelaars

Simone Wijnberg

Olle den Boer

Move in Freedom. Expand your Mental & Physical Balance

Bertram 54, 1422 SC Uithoorn 

Tel: +31(0)297 56 38 11

E: info@moveinfreedom.com 

WWW: moveinfreedom.com

Copyright© 2020 Alle rechten voorbehouden aan ‘Move in Freedom’

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00