Hormoon Coaching

VITAAL EN GEZOND ZIJN!

Hormoon Coaching

Personal Hormonal Profiling is een zeer effectieve manier om gezond en fit te zijn.

Move-in-Freedom-Home-Banner

We Solve Real Problems

Hormoon Coaching

Hormoon Coaching

De Personal Hormonal Profiling methode brengt zowel leefstijl, voeding, suppletie en training bij elkaar. Het doel is het metabolisme en de hormonale balans te optimaliseren om zo een basis te scheppen om jouw doel echt te halen. Om dit balans te verkrijgen is een goed functionerend maag-/darmstelsel nodig. Hier heerst vaak veel stress door dysfuncties zoals o.a.: ontstekingen, verstoord bacterie balans, niet goed of voldoende verteren, etc. 

Afhankelijk van jouw doel is 3 á 4 keer per week trainen, op de juiste manier die passend is op jouw hormonale disbalans, een pré.

Wij adviseren al onze P.H.P.-cliënten het gratis 21 dagen programma te volgen, alvorens en/of met een persoonlijk programma. Aangezien je via dit 21 dagen programma alle basis begrippen aanleert, maakt dit het implementeren van alle adviezen uit het Persoonlijke Programma makkelijker. Daarbij is P.H.P. geen dieet maar een leefstijl welke stap voor stap aangeleerd dient te worden voor een maximaal resultaat. 

Schrijf jezelf hieronder aan deze pagina in voor het gratis 21 dagen Basis Personal Hormonal Profiling Programma.

De mogelijke behandelingen:

Duurt maximaal 60 min bij eerste meting.

 

Personal Hormonal Profiling™ De Meting Mits mogelijk worden er 12 huidplooien gemeten, samen met lengte, gewicht, leeftijd en geslacht. Als meten niet mogelijk is zullen we eerst starten zonder meting, dit is geen probleem. Na de meting ontvangt de klant via een e-mail een vragenlijst welke niemand anders kan inzien om de privacy te waarborgen. De meting samen met de ingevulde vragenlijst geeft het persoonlijke hormoon profiel. Dit rapport bevat een uitleg over het hormoon welke uit balans is, wat dit betekent en wat er aan gedaan kan worden. Het geeft een voedings-, suppletie- en trainingsplan tezamen met een manual waar de richtlijnen in staan.

Losse meting Personal Hormonal Profiling

Voor de meeste mensen is een onbegeleid programma niet een handige keus als je echt resultaat wilt. We zijn vaak ons eigen blinde vlek en alhoewel het niet moeilijk is, is het wel precies. Desalniettemin willen wij wel deze optie geven om het zelf te doen. Middels de toegang die je bij ons krijgt tot de PHP-Leden pagina’s is het zeker mogelijk er het beste uit te halen.
Inclusief: Hormoon Profiel Meting, Hormoon Profiel Rapport met voedings-, suppletie en trainingsplan. Met het rapport kunt u zelf de instructies opvolgen en trainen, dit is verder zonder bereiding. Al onze cliënten krijgen wel toegang tot de PHP-Leden pagina’s waar veel handige info, tips & tricks te vinden zijn. Evenals een aantal KettleBell Workouts die passen bij het Hormoon profiel.
Exclusief: Supplementen (via onze webwinkel al standaard korting).

Begeleide programma’s

Body Optimum Programma’s

Wil je zo effectief mogelijk aan deze nieuwe levensstijl beginnen dan bieden wij verschillende programma’s aan.
Omdat veel mensen niet gewend zijn aan de manier van eten en trainen hebben wij een volledig programma waarbij er 2, 3 of 4x per week persoonlijk getraind en gecoacht wordt. Buiten uitleg van de oefeningen en/of aanpassingen hiervan zullen wij indien nodig ook lichamelijke dysfuncties oplossen. Mocht de dysfunctie zo groot zijn dat er echt behandeld moet worden dan kan dit besproken worden om een passende oplossing hiervoor te vinden. 
Op onze ledenpagina waar je toegang tot krijgt met een van deze programma’s staat meer informatie zoals o.a. maaltijd-ideeën, Tips & Tricks en KettleBell Workouts. 
 
Inclusief: Hormoon Profiel Meting, Hormoon Profiel Rapport met voedings-, suppletie- en trainingsplan. Coaching via WhatsApp m.b.t. vragen over het programma.
Volledige begeleiding met extra voorbeeld maaltijden, Personal Training & waar nodig, het fixen van functie.
 
Exclusief: Supplementen (standaard korting via onze website)
 
 

Onze behandelaar

Olle den Boer

Wat is Personal Hormonal Profiling

Lees de Blog voor meer informatie

Move in Freedom. Expand your Mental & Physical Balance

Bertram 54, 1422 SC Uithoorn 

Tel: +31(0)297 56 38 11

E: info@moveinfreedom.com 

WWW: moveinfreedom.com

Copyright© 2020 Alle rechten voorbehouden aan ‘Move in Freedom’

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00