Hormoon coaching

Bij de Hormoon coaching behandeling gebruiken we de Personal Hormonal Profiling methode. Daarbij kijken we welke hormonen eruit balans zijn in jouw lichaam, wat dit voor je betekent, en wat we hier samen aan kunnen doen. We brengen leefstijl, voeding, suppletie (het gebruik van voedingssuplementen) en training samen in een stappenplan. Het doel van de behandeling is om zowel je metabolische als hormonale balans te optimaliseren. 

Hormoon coaching:

Wat zijn de voordelen van Personal Hormonal Profiling: 

Hoe werkt de Personal Hormonal Profiling methode?

Eerst kijken we naar de hormoonbalans in jouw lichaam. Mits mogelijk worden er 12 huidplooien gemeten, samen met lengte, gewicht, leeftijd en geslacht. Na de meting ontvang je een e-mail met een vragenlijst. De meting samen met de ingevulde vragenlijst geven samen het persoonlijke hormoon profiel. Dit is een rapport met uitleg over welke hormonen er uit balans zijn, wat dit concreet voor jou betekent en wat we er samen aan gaan doen. Het geeft een op jouw lichaam aangepast voedings-, suppletie- en trainingsplan, samen met een manual waar de richtlijnen in staan.

Hormoon coaching is onderdeel van het Body Optimum P.T. programma. Maar, je kunt er ook voor kiezen om alleen een losse meting te doen. Hierbij krijg je:

Benieuwd geworden naar Personal Hormonal Profiling? Schrijf je nu gratis in voor het 21 dagen Basis PHP Programma, of reserveer direct een intake gesprek van 60 minuten: 

Move in Freedom. Expand your Mental & Physical Balance

Bertram 54, 1422 SC Uithoorn

Tel: +31(0)297 56 38 11

E: info@moveinfreedom.com 

WWW: moveinfreedom.com

Copyright© 2020 Alle rechten voorbehouden aan ‘Move in Freedom’

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00
%d bloggers liken dit: