Wie wil er nou niet in een Rolls-Royce rijden?

Iedereen wil van nature blijdschap, plezier en liefde ervaren. De ervaring dat je hart zingt van plezier is waar iedereen naar op zoek is! Dit is precies de ervaring die ieder mens altijd zou kunnen ervaren, alhoewel de meeste mensen zich dit niet kunnen voorstellen. Voor vele zijn deze momenten slechts flitsen/snapshots waarin deze piek-ervaring beleefd worden.

Het Hart, het Nu en de Geest

Het Hart ervaart van nature passie, liefde, plezier en compassie wanneer je in contact bent met dit moment/NU. In dit moment ervaar jij jezelf zoals jij echt bent, vrij van angst, vol inspiratie en energie. Denk bijvoorbeeld maar eens terug aan een moment waar je getuigen was van een fantastisch spektakel. De tijd leek voor dat moment even stil te staan. Wauw!! Ontzag en verwondering, een gevoel van vrijheid en positieve energie. Voor een moment viel de dualiteit van de geest compleet weg. Voor een moment waren er geen twijfel en/of angsten. “Wauw”, dat is wat je voelt in pure onschuld en gelukzaligheid.

Dan komt het stemmetje weer, dualiteit krijgt langzaam maar zeker weer zijn grip op je. Gedachtestromen komen op, twijfel en angst laten je weer terugvallen in je oude concepten en gedragspatronen.

Wat zou het toch heerlijk zijn als je in staat zou zijn op zo’n moment, dat jij jezelf gewaar wordt van dit proces, je simpelweg een techniek zou kunnen introduceren die je direct terugbrengt naar dit huidige moment!

Wat zou het fantastisch zijn als jij jezelf dit zou kunnen aanleren en hiermee snel, gemakkelijk en eenvoudig een anker hebt om in het eeuwige moment te blijven. Daarbij ook de mogelijkheid hebt om je twijfels met een leraar te delen, elke keer dat dit nodig is! DIT IS PRECIES WAT KAN!

Ishayas’ Ascension zoals onderwezen door The Bright Path Ishayas, is zo’n voertuig, het is de “Rolls-Royce” onder de meditatie voertuigen, alleen een stuk goedkoper dan een echte Rolls-Royce 🙂

Net als een Rolls-Royce is Ascension comfortabel, aangenaam, veilig en gemakkelijk. Voor mij is Ascension de meest ontspannen en ongedwongen vorm van meditatie die ik ken! 

De Manager

Ondank dat het hart hetgeen is dat ervaart, heeft de geest besloten om geluk, plezier en liefde voor ons te regelen en te managen. Dit komt doordat ons is aangeleerd onszelf op de buitenwereld te richten. Als ik maar een mooie partner heb, een groter huis, meer geld, meer tijd, etc… dan zou ik,…. en doe ik,……!

Gek genoeg kan iedereen zien dat dit een oneindig proces is. De geest zal constant iets bedenken om te doen voordat,……! Het is een lacune, een rat-race.Het leven wordt door het hart ervaren. Aangezien we dit nooit geleerd hebben maar wel hebben geleerd om onze geest alles te laten regelen, zullen we onze doelen nooit

vinden of bereiken. De geest zal er altijd naar op zoek blijven. Zelfs als we het gevonden hebben.Twijfel weerhoudt ons constant om “in dit moment” te leven. Deze twijfels houden de cyclus van gedachten levend en voordat je het weet ben je weer verward. Komt dat jou bekend voor?

Ascension betekent letterlijk “het overstijgen van de chaos van de geest”, dus dit is dan ook precies wat we doen.

Door de identificatie met onze gedachtepatronen (ego) blijven we verstrikt in deze vicieuze cirkel. Zolang we dit niet inzien en ons niet trainen bewust te zijn van dit proces en ook geen goed voertuig hebben om ons terug te brengen naar dit moment, zullen we altijd gevangen blijven in de illusie van onze geest.

Sommige illusies zullen we ervaren (of labelen) als prettig en andere als vervelend maar het blijft een illusie, welke op elk willekeurig moment dan ook, weer herlabeld kunnen worden.

Conclusie:

De problemen proberen op te lossen vanuit dezelfde processen of mindset zal nooit het gewenste resultaat geven!

We zullen voor het heldenpad moeten kiezen en het comfortabele pad moeten loslaten 😉

Ascension is een ideaal voertuig, de Rolls-Royce om je een anker te geven in het huidige moment.
Geluk, plezier en liefde is, Hier NU! Dit hoeft niet gezocht of gevonden te worden! Het behoeft alleen maar ervaren en herkend te worden!

Met een groot Hart. Love in all ways <3
Shunyata Ishaya

Geef een reactie

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00
%d bloggers liken dit: