Wat maakt Ishayas’ Ascension Meditatie zo bijzonder?

Oorspronkelijke Meditatie methode
De eeuwenoude Ishayas’ Ascension meditatie technieken, zoals onderwezen door de Ishayas’ van The Bright Path, zijn pas sinds 1988 vrijgegeven om door iedereen beoefend te worden. Vandaar dat Ishayas’ Ascension nog niet zo heel erg bekend is en zeker bij de oorspronkelijke Meditatie methodes behoort.

Vrij van dogma’s

Ishayas’ Ascension is een ervaringsgerichte meditatie methode, hier komen geen geloofsovertuigingen bij kijken. De focus is altijd de onderliggende onverstoorbare werkelijkheid die er altijd is! Je hoeft dus ook nergens naartoe, je bent er al. 

Waarheid is iets wat voor iedereen en alles geldt. De leer van de Ishayas’ richt zich op zo’n waarheid, de stilte, de matrix, het veld, de kwantum soep, god of hoe jij dit ook wilt noemen. Het is dat waar alles vanuit voortkomt, waar alles weer naar terugkeert en waar alles in gedragen wordt. De Ishayas’ Ascension technieken zijn mentaal mechanisch, door deze mechanica heeft het geen geloof nodig om te werken.

Het doel van de leer van de Ishayas’

De leer van de Ishayas’ draait om het verruimen van het bewustzijn. Het spel is het verkennen van ons bewustzijn, de ruimte, in dit moment voorbij de chaos van de geest. Voor veel mensen is de ingang om te beginnen met Ascenden de wens meer rust te vinden. Voor andere om de relatie met zichzelf en/of hun omgeving te verbeteren.

De Ishayas’ Ascension technieken

De leer van de Ishayas’ draait om het verruimen van het bewustzijn. Het spel is het verkennen van ons bewustzijn, de ruimte, in dit moment voorbij de chaos van de geest. Voor veel mensen is de ingang om te beginnen met Ascenden de wens meer rust te vinden. Voor andere om de relatie met zichzelf en/of hun omgeving te verbeteren.

Het doel van de Ascension technieken

Het primaire doel van de technieken is het herstellen van het zenuwstelsel door steeds meer en langer voorbij de chaos van de geest te komen. 

Elke keer dat de techniek gebruikt wordt zal het brein in een hogere staat gaan functioneren, dit wordt ook wel de piekervaring genoemd. Door telkens hiervoor te kiezen wordt het alsmaar makkelijker vanuit deze staat te leven. Het wordt steeds sneller herkenbaar wanneer we hierin zijn of niet. In deze staat worden we steeds effectiever en ervaren we steeds meer plezier. 

Puurheid

De Ishayas’ geven altijd in tweetallen “The First Sphere Cursus”, om de puurheid van deze methode veilig te houden. Doordat we samen les geven houden we elkaar in de stilte en is het voor het ego niet mogelijk om de methode persoonlijk te maken. Daarbij geven wij altijd uit onze eigen ervaring les waardoor de cursus altijd fris en dynamisch is voor zowel de cursisten als de leraren.

De opvolging

De Ishayas’ realiseren zich dat het verruimen van het bewustzijn een proces is waar geen eindstation bij is. Het is een levensstijl, een houding tegenover het leven. Het is heel makkelijk om terug te vallen in oude gewoontes. We hebben die namelijk al heel lang onbewust getraind en het is verstandig om je te verbinden met gelijkgestemde mensen om op een bewuste manier deze nieuwe methode jezelf aan te leren. 

Wij geven veel meditatieavonden en je mag “The First Sphere Cursus” zo vaak als je wilt GRATIS, wereldwijd herhalen. Dit zal elke keer weer als nieuw worden ervaren omdat het altijd fris gegeven wordt maar ook omdat jij het op steeds diepere niveaus gaat ervaren.

 

Love in all ways,

Shunyata Ishaya

Geef een reactie

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00
%d bloggers liken dit: