Personal Hormonal Profiling (PHP)

“We’re not a Combustion Engine!”

Calorie in and calorie out is the wrong and unhealthy approach in restoring health!
We function as a Chemical Machinery! This is a delicate balance and needs to be restored and maintained!
Personal Hormonal Profiling (PHP) is a personalised program to do just that! This consist not only lifestyle and food but also how to exercise to help balance the imbalance measured in you hormonal profile”.

Het lichaam is GEEN verbrandingsmotor!

Calorie in en Calorie uit is niet hoe ons lichaam werkt. Als dit wel zo zou zijn, dan was het makkelijk en hadden we niet zo veel problemen met o.a. het in vorm komen, depressie, niet fit zijn en/of obesitas bij jong en oud!
Dan zouden alle mensen die met cardio, zich een slag in de rondte rennen, allemaal super slank en strak zijn!

Het menselijk lichaam is een Chemische Machine!

Een chemische fabriek met een hele delicaat balans, die geoptimaliseerd, beschermen en bijhouden zou moeten worden. Dit balans heeft grotendeels met ons hormonale balans te maken maar ook met vochtbalans en de kwaliteit en kwantiteit van je slaap.

Zolang dit balans er is kunnen we alles aan, denk maar eens terug aan je jeugd, toen kon je waarschijnlijk alles maken en had je nergens last van.

Het is jammer dat deze uitspraak al voor vele niet meer geldt, we zien steeds meer hele jongen mensen met hele grote problemen. Zoals ouderdomsdiabetes onder jongeren en zelfs artrose ontstaat bij sommige al heel vroeg.
Dit laat zien dat mainstream het aan het verkeerde eind heeft.

Denken dat er één plan bestaat die geld voor iedereen is nog zo’n jammerlijke aanname waardoor men van het één in het andere dieet of programma belandt.
Ook het verzamelen van verschillenden onderdelen uit verschillende programma’s werkt over het algemeen gesproken niet!

Om echt de verandering te maken die jij wilt, is het nodig om op zeer persoonlijke wijze te gaan kijken wat er voor jouw doel, op dit moment met jouw constitutie nodig is!

Personal Hormonal Profiling (Persoonlijk Hormonaal Profiel) maakt gebruik van alles dat nodig is om het persoonlijke doel te behalen. Dit betekent o.a. dat wij alle soorten van diëten zouden kunnen inzetten, als dit naar jouw doel leidt. P.H.P. is geen dieet maar een leefstijl waarbij het herstellen en optimaliseren van het maag-/darmsysteem en het balanceren van de hormoonhuishouding de grondbeginselen zijn. Dit is namelijk het fundament waarop gebouwd kan worden.

Indien mogelijk doen wij een huidplooi meting op 12 punten op het lichaam om zo jouw hormonale blauwdruk te krijgen. Wij maken gebruik van deze huidplooi meting omdat dit een inzicht in de trend van de afgelopen maanden geeft i.p.v. een momentopname van een bloedonderzoek.

Na het meten krijgt de client een vragenlijst toe gemaild welke samen met de meting geanalyseerd wordt en een begin profiel schetst. Dit rapport krijg je ook in je mailbox met al de eerste adviezen m.b.t. voeding-, supplementatie- en trainingsschema.
Dit is een begin, een ingang van waaruit gestart kan worden en desgewenst gaan we hier nog wat aan aanpassen, fijnstellen in de komende periode.

In veel gevallen, in deze moderne wereld is het maag/darm stelsel beschadigd of op zijn minst niet optimaal. Deze zullen we naast het hormonale balans z.s.m. moeten herstellen.
De quote: “Je bent wat je eet” is niet helemaal compleet, je ben namelijk wat je opneemt!

Om de snelste en beste resultaten te behalen is het nodig om, op een specifieke manier die bij jouw hormoonprofiel past, te trainen!
In het profiel dat je via email toegestuurd krijgt zit een trainingsschema welke specifiek jouw hormonale disbalans helpt te herstellen.  Dit kun je zelf doen of je kunt een Personal Training bij ons nemen. Alles is te overleggen, we kunnen bv. helpen met de oefeningen goed aanleren.
Op de ledenpagina kun je ook met de KettleBell lesjes meedoen.

Het voordeel van Personal Training of het Body Optimum Program is dat veel mensen dysfuncties hebben waardoor het lichaam niet optimaal beweegt. Dit kan betekenen dat je door een dysfunctie niet instaat bent om bepaalde oefeningen veilig en goed uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd dit te zien en op te lossen d.m.v. o.a. Mylogenics.

Patronen slijten in, dus zorg ervoor dat jij de juiste patronen inslijt in jouw gedrag en zenuwstelsel!

Alles begint met de eerste stap en het doel is de reis, dus geniet hier van!

Gratis 21 dagen o.b.v. het Personal Hormonal Profiling Programma.

Veel succes met jouw nieuwe hormonale balans!

Geef een reactie

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00
%d bloggers liken dit: