Ontdek wat het betekent om werkelijk te leven!

Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar rust, liefde en vrijheid. Veel mensen ervaren dit enkel als een momentopname doordat zij dit buiten zichzelf zoeken.
Werkelijke rust, liefde en vrijheid is een staat van zijn, het is een innerlijke ervaring die wij van nature behoren te ervaren.

Ik ben Olle den Boer van o.a. Good4UGoods en Sportmassage Uithoorn  Vele van jullie weten dat ik een Ishaya Monnik ben en daardoor de naam Shunyata Ishaya in 2010 heb gekregen.
Het Monnikschap is een persoonlijke toewijding aan de heling van mijzelf en die van de wereld. Dit Monnikschap heeft niets met religie en/of met dogma’s te maken. Het is een pure toewijding die wij als monniken beoefenen midden in de wereld, niet afgezonderd of zittend in een grot 🙂
De Ishayas’ zijn bevoegd om les te geven in deze eeuwenoude meditatie methode; Ishayas’ Ascension als onderwezen door The Bright Path Ishayas. Wij zijn een wereldwijde groep Ishaya Monniken die allemaal vanuit onze directe ervaring les geven in deze meditatie vorm “Ishayas’ Ascension”. 

De Meditatie vorm

Ascension betekent het overstijgen van de chaos van de geest.
Ascension is een simpel te gebruiken vorm van meditatie die je zowel met de ogen dicht als met de ogen open kunt toepassen. Dit is één van de dingen die Ascension zo bruikbaar en bijzonder maakt. Doordat Ascension een dieper rust geeft dan slaap is het in staat het lichaam de rust en ruimte te bieden om het zenuwstelsel te bevrijden van stress. Dit is zeer helend en zorgt dat we veel meer energie en effectiever worden in ons leven.
De technieken worden Attitudes genoemd oftewel een persoonlijke houding die gebaseerd zijn op lofprijs, dankbaarheid, liefde en compassie.
De Ascension technieken werken op een mechanische wijze waardoor er ook geen geloof of overtuiging voor nodig is. Een deel van de hersenen verwerkt/ervaart het leven meer holistisch en ruimtelijk en een ander belangrijk deel verwerkt/ervaart het meer lineaire, in een opeenvolgende manier. Door de techniek laten deze verschillende hersengebieden verheven zodat deze weer coherent kunnen samenwerken. Deze staat van coherentie wordt ook wel de piekervaring genoemd.
Daarbij stelt het je in staat de relatie met je geest/mind te veranderen en zo vrij van het gepieker en onnodig gestress te raken. Hier en nu echt te zijn, tevreden en voldaan niets te hoeven veranderen, slechts een nieuwe houding aannemen en verbonden zijn met het al.

Meditatie cursus

“The First Sphere” Meditatie Cursus.

Het is het mooiste cadeau aan jezelf!
Na het behalen van de cursus ben je in staat zelfstandig te Ascenden met de ogen dicht en met je ogen open. Daarbij mag je de “First Sphere cursus” over de hele wereld gratis herhalen. Dit wordt elke keer weer als nieuw en fris ervaren en is echt aan te raden. Ook ben je van harte welkom op één van de Ascension avonden waar er met een groep wordt geascend en ervaringen worden gedeeld.

Alle leraren staan levenslang tot je beschikking als je vragen hebt of in moeilijkheden zit m.b.t. jouw innerlijke groei.

>>> Schrijf je snel in via deze link <<<

Wil je meer lezen over The Ishayas’ Ascension methode dan kan dat via de link deze link.

Documentaire "A Mindful Choice"

Twee van onze collega Ishayas’ uit Nieuw Zeeland hebben een documentaire gemaakt over de effecten van meditatie. Deze film heet “A Mindful Choice” hieronder kun je de trailer bekijken.

De film in de bioscoop bekijken >>> Bekijk film agenda van Nederland

Deze documentaire wordt zeer goed ontvangen door het publiek. Het is duidelijk dat mensen graag een ander geluid horen dan alle negatieve en angst zaaiende berichten in de media.

De Film is nu te huur voor €4,99 

Mijn passie

Mijn passie luidt in één zin:
Beweeg in Vrijheid “Move in Freedom” zowel lichamelijk als geestelijk.

Mijn passie voor het lichaam en geest als Ishaya monnik, masseur, bewegingscoach en als atleet komen voor mij samen in mijn website www.moveinfreedom.com
Deze website zal nog veel ontwikkeling doormaken en dat is ook de bedoeling want zelfs de website beweegt in vrijheid 🙂

Wij hopen jullie snel te ontmoeten en samen het bewustzijn te verkennen en te verruimen.

Love in all ways,

Shunyata Ishaya

Geef een reactie

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00
%d bloggers liken dit: