De Documentaire “A Mindfull Choice

De documentaire ‘A MINDFUL CHOICE’ is ontroerend en inspirerend! 

De documentaire laat zien dat innerlijke rust en vrede mogelijk is, ongeacht je omstandigheden. 

Oogstrelende camerabeelden in combinatie met verhalen van mensen wereldwijd die innerlijke rust ervaren. 

Een prachtige film die je diep raakt.

A Mindful Choice plant een zaadje dat het mogelijk is om in harmonie samen te leven in onze maatschappij. Een verschuiving in perceptie is alles wat hiervoor nodig is. Dit begint met het kiezen voor vrede in jezelf. 

Deze omslag is al mondiaal ingezet: zowel gemeenschappen als individuen maken deze keuze en hun impact op de wereld is duidelijk zichtbaar.

De film brengt bezinning en bezieling op een nuchtere manier. Het ontdoet bijvoorbeeld meditatie van zijn zweverige imago. Iedereen kan meditatie in zijn dagelijks leven integreren. En zo direct meer vrede, tevredenheid en plezier ervaren. Een keuze maken is het enige wat hiervoor nodig is.

We worden geleid langs de ‘weg van de held’ – de universele queeste naar innerlijke vrijheid – de reis van lijden en strijd, naar een leven van eenheid en service. Innerlijke vrede is niet alleen voor een select gezelschap, het is onze natuurlijke staat van zijn. Veel van ons zijn alleen vergeten op deze manier te leven. Deze documentaire inspireert en motiveert om terug te keren naar deze authentieke manier van leven.

We ontmoeten mensen met zeer uiteenlopende achtergronden, die hun innerlijke overgang naar vrede delen op persoonlijke wijze.

Deze documentaire wordt zeer goed ontvangen door het publiek. Het is duidelijk dat mensen graag een ander geluid horen dan alle negatieve en angst zaaiende berichten in de media.

De Film is nu te huur voor €4,99 

klik op de knop hieronder!

Geef een reactie

× Hoe kunnen wij je helpen? Available from 09:00 to 17:00
%d bloggers liken dit: